FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

KEAD SH.P.K

KEAD është një kompani e specializuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të veglave të punës si dhe aksesorëve që lidhen me to që prej 1995. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh dhe jemi ndër të parët që kemi sjellë cilësinë Europiane në tregun Shqiptar.

KONTAKT INFO

Rruga: Allaman Dervishi, Tiranë, Albania

(+355) 69 20 44 813

info@kead.al
www.kead.al

Showroom 1

Autostrada Tirane-Durres,Km8 rruga dytesore, mbrapa Emigres

Tel/Fax: +355 4 424 08 250

Cel: +355 69 20 44 814

Showroom 2

Adresa 2: Rruga Naim Frasheri p.60/2,

Tirane Tel: +355 422 30 397

Cel: +355 66 20 44 616

TOP