FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

HISTORIA

KEAD sh.p.k. i ka fillesat e saj që prej vitit 1993. Nga një biznes i vogël familjar, sot KEAD është një kompani lider në treg, e specializuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të veglave të punës dhe aksesorëve që lidhen me to, jo vetëm në Shqipëri për edhe në vendet fqinjë si Kosovë dhe Mal i Zi. KEAD ofron një gamë të gjerë produktesh dhe është ndër kompanitë e para që ka sjellë cilësinë europiane në tregun shqiptar. Rrjeti ynë i shpërndarjes ka mundësuar shtrirjen e KEAD në të gjithë Shqipërinë për t’iu gjendur sa më pranë klientëve. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh dhe jemi ndër të parët që kemi sjellë cilësinë Europiane në tregun Shqiptar.

  • Zhvillimi i vazhdueshëm i kompanisë dhe objektivat e saj janë bazuar në:
  • Kërkimin e vazhdueshëm të produkteve dhe teknologjive më të reja
  • Zgjerimin e vazhdueshëm të gamës së produkteve për t’iu ofruar klientëve cilësinë maksimale
  • Transport të shpejtë për t’iu gjendur pranë klientëve kudo në Shqipëri
  • Ruajtjen e raportit më të mirë midis cilësisë dhe çmimit
TOP