FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

VEGLA PUNE PROFESIONALE

VAZHDIMISHT NË ZGJERIM TË GAMËS SË GJERË TË PRODUKTEVE

PËR T'I OFRUAR KLIENTËVE CILËSINË MAKSIMALE

DUKE SIGURUAR CILËSINË NË ÇDO HAP

DUKE ZGJERUAR RRJETIN TONË TË PARTNERËVE NË MBARË BOTËN

PREV
NEXT

RRETH KEAD

KEAD është një kompani lider në tregtimin me shumicë dhe pakicë të veglave të punës si edhe aksesorëve që lidhen me to, jo vetëm në Shqipëri por edhe në vendet fqinje si Kosovë dhe Mal i Zi.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh dhe jemi ndër kompanitë e para që kemi sjellë cilësinë Europiane në tregun Shqipëtar.

Jemi një pikë referimi përsa i përket shërbimit profesional dhe përkushtimit ndaj klientëve dhe partnerëve.

PSE TË NA ZGJIDHNI NE?

 

25 Vite

Eksperiencë

 

500+

Partnerë

 

1500+

Klientë

 

12000+

Produkte

DUAM TË DËGJOJMË PREJ JUSH!

DËSHMITË

Të punuarit me Kead është me të vërtetë kënaqësi: të përpiktë dhe të saktë. Komunikimi i shkëlqyer e bën më të lehtë menaxhimin e çdo situate. Jo vetëm një klient, por një partner i çmuar.

Fitt Technology Flow

Diager është markë franceze , e specializuar për mjetet e shpimit, lider në fushën e tyre. Vlerësimi i plotë i tregut Shqipëtar na tregoi qartë se kompania Kead është zgjedhja jonë më e mirë dhe partneri ynë i besuar gjatë gjithë bashkëpunimit tonë afatgjatë.

Diager

Collomix, një kompani familjare bavareze e themeluar në vitin 1974 në Gjermani, gjatë gjithë historisë së kompanisë nuk kishte pasur një partner në biznes nga Shqipëria, kjo deri në prill të vitit 2018 ku u prezantuam me KEAD. Shqipëria nuk ishte prioriteti ynë, pasi as tregu vendas i yni nuk ishte në gjendje të kuptonte mesazhin dhe produktin tonë. (“nichemessage and niche product”) KEAD, një kompani familjare gjithashtu, tani është një përshtatje e përkryer në aspektin e kohës dhe profesionalizmit për ne. KEAD ka një ekip të ri dhe dinamik, gjithashtu mbulimi i territorit të tyre është i madh dhe njohuria për tregun e tyre është e jashtëzakonshme. Ne presim që të kemi një bashkëpunim afatgjatë me Kead, duke mbështetur partnerin tonë shqiptar në përpjekjet e tij për ta bërë Collomix-in të madh në tregun vendas.

Collomix

PARTNERËT
TOP