FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

RRETH KEAD

KEAD është sot një pikë referimi për sa i përket shërbimit  profesional i ofruar nga një staf i kualifikuar dhe gjithmonë i përkushtuar ndaj klientit, individ apo biznes, cilësisë dhe asistencës teknike. Përkushtimi ynë maksimal është i drejtuar në zhvillimin e vazhdueshëm të produkteve për t’ju përgjigjur nevojave të klientëve, të cilët tashmë janë të shtrirë në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovë.

Përpara nënshkrimit të kontratave me furnitorët  tanë çdo produkt  testohet nga një grup i posaçëm teknikësh të cilët janë të specializuar në kontrollin e cilësisë. Për më tepër ne bashkëpunojmë  gjithmonë me klientët tanë për të plotësuar kërkesat e tyre specifike.

•    25 VITE EKSPERIENCË
•    500+ PARTNER
•    1500+ KLIENT
•    12000+ PRODUKTE

TOP