FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

MISIONI

Të jemi pjesë e suksesit të klientëve tanë duke ofruar jo vetëm vegla pune profesionale, por edhe eksperiencën tonë ndër vite.

VIZIONI

Të jemi lider në fushën e distribucionit të veglave të punës për klientët tanë, duke u diferencuar për profesionalizëm, shërbim dhe cilësi. Në familjen e madhe KEAD secili prej nesh përkushtohet maksimalisht për të përmbushur vlerat tona për një të ardhme më të suksesshme. Ne do vazhdojmë të jemi një partner i besueshëm per klientët dhe furnitorët tanë.

VLERAT TONA

Tregu dhe kërkesat e klientëve jane në ndryshim të vazhdueshëm. Për të vazhduar drejt rrugës tonë të suksesshme duhet të shohim larg për të kuptuar hapin e rradhës në mënyren më të mirë të mundshme
  • Inovacion: të jemi inovativ duke menduar përtej të sotmes
  • Bashkëpunim: për të arritur më të mirën
  • Partneritet: ndërtimi i një marrëdhënie të fortë dhe afatgjatë me klientët dhe furnitorët
  • Cilësi: të bëjmë gjithmonë në mënyren më të mirë të mundshme cdo gjë që bëjme
  • Shërbim: të përkushtuar në cdo hap
  • Pasion: impenjohemi jo vetëm me mendje por dhe me zemër
TOP